Hola Paradista!

Ets artesà? Vens productes ecològics o de kilòmetre 0? O potser ofereixes espectacles d’entreteniment? Si vols muntar la teva parada a la Fira d’Espinelves o t’agradaria venir a demostrar què saps fer, aquesta és la teva! Anima’t a deixa’ns un missatge amb el teu nom, correu i una breu explicació de què és el que fas!

Digues el que fas!

Dubtes habituals

Quins tipus de parades són acceptades?

A la Fira d’Espinelves acceptem parades d’artesania, alimentació i decoració, tot i que sempre estem oberts a noves propostes. Valorem especialment aquelles que promoguin la proximitat i la originalitat del producte.

Quines dimensions es permeten?

Les parades de les Fires tenen entre 2 i 6 metres de llargada i 2 metres de fondària. En tot cas, oferim certa flexibilitat si la teva parada excedeix o no arriba a aquestes mides. 

Es pot reservar plaça fixa?

No es reserva plaça fixa a cap paradista per tot a l’any. Per tenir parada a la Fira cal presentar una sol·licitut per a cada edició.

S’ha de presentar llicència i assegurança?

Per respondre a aquest tipus de dubtes et recomanem que ens contactis per privat trucant al  938849230 o escrivint un correu a  promocioeconomica@espinelves.cat.

Tenim accés a punt de llum?

Sí, totes les parades tenen garantitzat accés a un punt de llum de 220 volts. 

Com puc reservar data per la propera cita?

El permís per posar una parada es pot demanar des del dia següent a la celebració d’un dia de mercat i fins una setmana abans de la propera edició.