Espinelves

Espinelves és un poble de la comarca d´Osona però que pertany a la demarcació Girona. És conegut per la famosa Fira de l’Avet que té lloc al desembre, però també pel seu entorn natural (es troba al cor del bosc més gran de Catalunya!) i per l’església romànica (S.XI).

El nostre entorn

Sabies que a mig quilòmetre d’Espinelves es troba la concentració d’arbres monumentals més gran de Catalunya? Es tracta de l’arbreda de Masjoan, on podràs trobar fins a 58 espècies de coníferes, algunes de més de 40 metres d’alçada!

Més enllà d’Espinelves també podràs gaudir d’altres pobles encantadors, com Viladrau o Vidrà; de la història i cultura que es respira a Vic, la capital de la comarca; i de nombreses rutes per descobrir el territori a peu o sobre dues rodes!

Viu les Guilleries en estat pur

Deixa’t portar per l’encant d’un entorn natural on tens molt per descobrir i per la singularitat d’una població que t’acollirà amb els braços oberts. Vine a Sant Hilari Sacalm! Et mostrarem els nostres paratges, tradicions i tot allò que els boscos protectors de les Guilleries ens regalen perquè en gaudim, amb calma, amb tu.